Akarsz-e mindig játszani?

„Akarsz-e mindig, mindig játszani?”Játék a nevelésben- az egészségügy szemszögéből A kolozsvári Gál Kelemen Oktatási Központ évközi továbbképző tanfolyamot hirdet Szilágy megyei pedagógusok számára.A képzés tematikája, rövid leírása, ismertetése:A játék az emberi lét, az élet egyik legősibb és legegyetemesebb sajátossága, ami – jó esetben – végigkíséri egész életünket. Már a legrégebbi időkben rájöttek, hogy az egyszerű játék a nevelés és a tanulás legfontosabb eleme, ugyanakkor testi és lelki egészségünk alapköve is. A testben és lélekben egészséges ember számára pedig nélkülözhetetlen a cselekvés, az alkotás. Ezeket a kérdéseket járjuk körbe elméleti és gyakorlati megközelítésben is.

Időkeret: 5 óraMegnyitó 45’; szünet 15’; Előadás 60’; szünet 15’, Gyakorlati foglalkozás össz. 120’; Kiértékelés, megbeszélés 50’.

Helyszín: Szilágysomlyói Magyar Ház és Szilágysomlyói Római Katolikus Közösségi HázIdőpont: 2021. 09. 24 , 15:00 óra

Előadó/foglalkozásvezető: Széman Rózsa, EMKE elnök, kultúraszervező, nyug. orvosasszisztens

Célcsoport: Szilágy megyei óvodapedagógusok, tanítók és tanárokHelyek száma: 25A tanfolyam végén tanúsítványt állítunk ki.

Figyelem! A helyek száma korlátozott!A beiratkozás on-line, az RMPSZ honlapján történik: https://rmpsz.ro/hu/events/38/Jelentkezési határidő: 2021. 09. 21