Báthory Napok -Orvostovábbképző

DSC_5982Ebben az évben 25 éves a Báthory István Alapítvány.

A program színes és gazdag lesz szeptember 20 – 24 között, éppen ezért a megszokott szakmai programok, az orvos és pedagógus továbbképzők, idén más dátumra kerültek át.
A Magyar Egészségügyi Társaság számos egyéb programjával való ütközés elkerülése végett, a Báthory Napok orvostovábbképzője az elmúlt hét végén került megrendezésre. A helyszín megválasztása ezúttal Szatmárnémetire esett, az ottani MET tagok vállalták a szervezésben való segítséget, amire bizony így, a távolból, igen nagy szükség volt.
A konferencia csodálatos helyszínen zajlott, a Római Katolikus Püspökség rezidenciáján, a püspöki palota dísztermében. Nagyrabecsüléssel és köszönettel tartozunk Nm. Ft. Schönberger Jenő püspök úrnak, hogy lehetővé tette számunkra a test gyógyításáról szóló előadásoknak a lélek-gyógyítás legelhivatottabb helyén való elhangzását. A felejthetetlen és mélyreható élmény azt hisszük, mindannyiunkban örökre megmarad. A konferenciáról bővebben később a honlapon olvashatnak, itt néhány képet közlünk a szakmai és a társasági programokról.
DSC_5972 DSC_5985 DSC_5997 DSC_6013IMG_4770